Ponovo smo u “igri”

 

Poštovane članice i članovi, čitateljice i čitatelji, vozačice i vozači, dobrodošli na stranice Udruge KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“!
Napisati ću u najkraćim crtama…Ponovno smo „u igri“, prošli smo dosta toga,..lijepoga i ružnoga no to je sve sastavni dio „odrastanja“ jedne Udruge, organizacije pa ako hoćete…jednog pokreta.
Nismo možda bili previše aktivni u medijima no budite uvjereni da smo itekako bili aktivni u institucijama. Osobno mi je drago da se možemo pohvaliti ukidanjem poreza na motocikle starije od 10. godina, isto tako zalaganjem za ravnopravnost pa se time uključilo mopede i četverocikle…i oni su na 2 kotača, potpuno ravnopravni sudionici u prometu.
Nadalje, tu su i znakovi koji upozoravaju vozače na opasnu dionicu za motocikle, zaštitne elastične ograde za motocikliste…sve ovo ide u zakonsku regulativu, pravilnik o prometnim znakovima i signalizaciji, boje koje su atestirane na proklizavanje pneumatika…
Da, ostvariti ćemo sve ovo u 2018…mnogo puta sam napisao da smo onda ostvarili sve ciljeve-točno!
Čovjek uvijek treba imati ciljeve, mi smo ih dosegli, vrlo teško ali jesmo. Kako? Nismo odustajali!
Što dalje? Oni koji me poznaju, znaju da se u mojoj „kuhinji“ uvijek nešto kuha. Tako je i sada.
Nemojte nikako misliti da je ponestalo snage,..istina, malo smo „potrošeni“ no nismo niti odustali niti imamo manje volje.
Da Vam previše ne pišem, novi (stari) team UKZŽ upravo je u fazi još bolje i čvršće organizacije diljem RH kako bi što kvalitetnije pokrili sve segmetne našeg djelovanja…
Ono što Vam od srca želim napisati…iskreno, ponosan sam što ste nakon toliko vremena još uvijek uz nas, vjerujete u naše dobre namjere i pratite nas sa zanimanjem.

Mi postojimo radi Vas…bez Vas sve ovo ne bi imalo smisla. HVALA VAM od srca svima i „gazimo“ dalje,..

Stipko