[Zatvori]

Dobro došli na stranice udruge

 

Dobrodošli na našu novo uređenu stranicu.

Poštovani posjetitelji stranice KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“, zahvaljujući upravo Vama koji nas podupirete svojim prisustvom, Vama koji ste bili sudionici karavane 2012.- 2015. godine nastavljamo sa radom i težimo ostvarivanju svih ciljeva koje smo si zadali, ciljeva kojih ste i Vi dio jer samim sudjelovanjem u KARAVANI ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“ dali ste nam povjerenje i snagu koja je neophodna za nastavak planiranih aktivnosti, poboljšanje postojećih, ali i kreiranju novih.

Stekli smo prepoznatljivost unutar institucija koje nam mogu, moraju i žele pomoći kako bi zajedničkim nastupom prema ciljnim skupinama, nama samima, ali i ostalim sudionicima u prometu utjecali na svijest svih nas, povećali maksimalno „prag tolerancije“ u prometu, a sve za jedan cilj da nam se naša strast, naša ljubav prema vožnji na 2 kotača pretvori u radost i način života, a ne u životnu tragediju, trajni invaliditet ili nedaj Bože tragični završetak ovozemaljskog života jer nas NISU VIDJELI.

Želimo Vam svima sigurne ceste i uspješan povratak Vašim obiteljiima, u zagrljaj onih koji Vas željno išćekuju i mislite na njih pri svakom Vašem pokretu, zavoju, dodavanju gasa i korištenju opreme jer i oni misle na Vas.

Pratite nove informacije vezane za održavanje radionica, seminara i drugih aktivnosti koje će biti u Vašoj sredini u svrhu poboljšanja i stjecanja novih znanja upravljanja i sigurne vožnje Vas samih, ali i Vaših suputnika.

Što je KARAVANA ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“?

Ideja pretočena u djelo još 2011. godine kada je odlučnim DOSTA rečeno STOP stradavanju motociklista, zaljubljenika vožnje na 2 kotača, bikerima.

Zašto?

Jer se oduzetom prednošću, nepotrebnim forsiranjem „jačih“ sudionika u prometu vrlo često uz prednost oduzima i život – najvrijednije što imamo.

Kako se priključiti?

Pratite ove stranice i budite u tijeku, objaviti ćemo na vrijeme sva mjesta okupljanja, mjesta sastajanja te vrijeme pokreta …

Više o nama saznajte na ovim stranicama a ukoliko i dalje ne nađete ono što ste tražili…uvijek smo Vam voljni odgovoriti na svako vaše pitanje. Kontaktirajte nas sa potpunim povjerenjem i budite uvjereni da ćemo svako upućeno pitanje zaprimiti sa pažnjom i voljom za kvalitetnim i što stručnijim odgovorom.

 

 

 

TEAM KARAVANE ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“