O nama

 

TKO SMO

Skupina entuzijasta, motorista, zaljubljenika u vožnju na 2 kotača, bikera sa čvrstim stavovima, načelima i jasno definiranim ciljevima.
Veže nas jednako jaka želja da napravimo nešto što će pomoći svim onim zaljubljenicima u motocikle, koji poštujući pravila vožnje, pisana i nepisana, žele u istoj uživati na siguran način i sretno se vratiti svojim domovima, svojoj djeci, svojoj obitelji.
Mi smo TEAM KARAVANE ZA ŽIVOT „bikeri na cesti“.
Organizirali smo se, podijelili regionalno, definirali smjerove, odabrali „put kojim ćemo ići“ i od kojega nećemo odustati.
Svaki od nas ima prvenstveno za zadatak ne dijeliti zaljubljenike u vožnju na 2 kotača na klubove, organizacije, freeridere niti na bilo koji način „dijeliti“ na dobre i loše, velike i male jer SVI SMO NA CESTI I PRED BOGOM JEDNAKI kada nam se dogodi nesreća jer nas NISU VIDJELI.
Pokazati ćemo da su i bikeri ljudi dostojni poštovanja, da itekako imaju svoje JA i da iznad svega poštuju svoju domovinu, obitelj, djecu i da poštuju LJUDSKI ŽIVOT.
Pokazati ćemo cijeloj javnosti u Republici Hrvatskoj ono što ne vide, a to je prije svega koliko nas ima. To možemo samo na jedan način, da izađemo na cestu motorom, okupimo se, budemo zajedno tog dana. Podrazumijeva se da ćemo prilikom tog okupljanja poštivati red, prometne propise, zakone RH, i organizirati moto kolonu karavane, na dionicama prometnica koje će unaprijed biti određen a u suradnji sa svim mjerodavnim institucijama. ZAŠTO DA NAS VIDE? Zato da svi ostali sudionici u prometu ne shvate olako “svijetla motora”, da ne razmišljaju koliko “smo daleko” i da se uvijek na vrijeme stignu “uključiti” na prometnicu. Njihovo uključivanje u promet najčešće je nama isključivanje životnih funkcije. Zato trebaju vidjeti, trebaju znati da smo ravnopravni u svemu, te da upravo kad nas vide na prometnici, postanu još oprezniji. Tko zna, danas smo sa Vama, a do dana održavanja karavane možda nećemo biti, jer nam je netko oduzeo prednost,… da i to je naša stvarnost, ali nećemo odustati pa makar ovu “karavanu” sami odvozili i obećajemo jedno;
svake će nas godine biti sve više….