Osiguranje

 

SAVA OSIGURANJE d.d. u suradnji sa Udrugom KARAVANA ZA ŽIVOT “bikeri na cesti” nudi dodatni popust na

SVA OSIGURANJA

Kada nam se već dogodi šteta i imamo problema sa naplatom (svi smo se susreli sa time zasigirno) tada kao Udruga reagiramo direktno u Upravu, za pojedinca…i uvijek uspijemo a znamo svi koliko to znači. Moram istaknuti da nas ovi ljudi nikada nisu prevarili i sve što su obećali uvijek su ispunili bez obzira što je koji puta to išlo na njihovu štetu.Osobno,ovo cijenim iznad svega. Drže se riječi!

Na Vama je da odlučite gdje ćete osigurati svoj motocikl, automobil, život, imovinu ili sklopiti putno osiguranje…ovaj upitnik Vas ne obvezuje niti ispunjavanje obrasca nekog tjera da „mora“ biti osiguran kroz UKZŽ.  Imate članstvo, podupirete nas, Vaša je odluka…mi Vas ne tjeramo da morate  ali smatram da se moramo pobrinuti i za naše članstvo kad smo već došli do same Uprave društva radi sponzorstva. Napravili smo najbolje što smo mogli,..provjerite i zaključite sami.

Preko ovog obrasca možete sklopiti i putno osiguranje  za one koji  putuju izvan Hrvatske (topla preporuka svima) jer pokriva troškove liječenja izvan HR, a oni nisu mali, imajte ovo na umu. Nadamo se iskreno da ga nikada nećete iskoristiti.

Sretnu i sigurnu vožnju želi Vam UKZŽ

Potrebno je ispuniti obrazac te ćete u roku nekoliko radnih dana primiti NE OBVEZUJUĆU ponudu police osiguranja na mail adresu.

OSIGURANJE
Upišite Vaše ime i prezime
Upišite Vaš broj telefona/mobitela
Upišite svoj OIB
Ako nemate raniju policu ostavite prazno polje
Max file size is 8 MB.
automobil,motocikl,moped...
Ako nemate registarsku oznaku ostavite prazno polje
Potvrdite da niste robot klikom

Udruga KARAVANA ZA ŽIVOT “bikeri na cesti”